NaslovnicaVijestiEDEN HAZARD PRIZNAO: Donio sam odluku, u klubu već nekoliko tjedana znaju...

EDEN HAZARD PRIZNAO: Donio sam odluku, u klubu već nekoliko tjedana znaju za to!

Zvijezda Chelseaja i jedan od najboljih igrača Premier lige Eden Hazard danas je dao zanimljiv intervju u kojem je priznao kako je obavijestio klub o konačnoj odluci o svojoj budućnosti.

Hazard donio odluku o budućnosti

On se već par mjeseci neprestano povezuje sa odlaskom u redove Real Madrida, a londonski klub će po svemu sudeći biti primoran prodati ga, s obzirom da njegov trenutni ugovor ističe sljedećeg ljeta.

‘Plavci’ su danas odigrali neriješeno sa Leicester Cityjem u posljednjem kolu ovosezonske Premier lige, a belgijski reprezentativac je rekao kako to što su obezbijedili učešće u Ligi prvaka sljedeće sezone nije utjecalo na njegove planove, te da je odluku već ranije donio.

U intervjuu za engleski Goal, on je rekao: “Donio sam odluku i to je sve. Još uvijek čekam na razvoj situacije. Odluku sam saopštio klubu prije nekoliko tjedana. Međutim, ne zavisi sve od mene. Pred nama je finale Europske lige i onda ćemo vidjeti. Želio sam da se sve brže završi, ali to se nije dogodilo. I ja također još uvijek čekam kao i vi i navijači.”

Hazard je u nekoliko navrata protekle sezone potpaljivao špekulacije o odlasku na Santiago Bernabeu, a posljednji put je to učinio kada se Zinedine Zidane vratio na klupu Los Blancosa. Tom prilikom je rekao: “Nisam igrač Real Madrida, ali kao fan Zidanea sretan sam zbog njegovog povratka jer je on potreban nogometu. Ovo je dobro za navijače Real Madrida, ali ne i toliko dobro za ostale, jer sa njim klub osvaja mnogo toga. Moja budućnost nije nešto o čemu želim razgovarati trenutno. Postoje brojne špekulacije, ali preostalo je još mjesec dana do kraja sezone.”

Najnovije vijesti

Nakon pobjede Dinama na Rujevici, kladionice izbacile nove koeficijente za HNL

0
U sinoćnjem derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, Dinamo je izašao kao pobjednik protiv Rijeke rezultatom 2:1. Golove su postigli Brune Petković i Arber Hoxha,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!