NaslovnicaVijestiEden Hazard: Volio bih raditi sa Zidaneom

Eden Hazard: Volio bih raditi sa Zidaneom

Krilni igrač Chelseaja Eden Hazard priznao je da je polaskan interesom Zinedinea Zidanea za njegove usluge, te dodaje da bi volio raditi sa osvajačem Svjetskog prvenstva.

Eden Hazard odlučio

U novembru je Zidane priznao da je belgijski reprezentativac njegov omiljeni igrač nakon Cristiana Ronalda i Lionela Messija, još dok je Real Madrid bio povezivan sa mogućim transferom Hazarda u prijestolnicu Španjolske.

“Uvijek je lijepo čuti da igrač kojem sam se divio tokom mog djetinjstva govori takve stvari o meni”, rekao je Hazard za belgijski La Gazette.

“Uvijek sam cijenio Zidanea. Znam mnogo o njemu kao o igraču, ali ne toliko kao o treneru, iako je imao vrlo uspješan start na Santiago Bernabeuu. Međutim, još uvijek sam pod ugovorom sa Chelseajem i osjećam se dobro.”

Na pitanje novinara da li bi volio raditi sa Zinedineom Zidaneom u nekom trenutku svoje karijere, Hazard je odgovorio: “Da, naravno. Kad sam bio mali, gledao sam ga na tv-u i na internetu satima. Govorio sam o Zidaneu kad god sam stigao. Ali, ponavljam još jednom, osjećam se dobro u Chelseaju, pa je teško očekivati neki transfer na ovoj relaciji.”

Eden Hazard je ove sezone u dresu londonskih “plavaca” odigrao 27 utakmica u svim takmičenjima, te pritom postigao samo dva gola i upisao tri asistencije, što je jako loš učinak, s obzirom na njegov kvalitet i na ono što je pokazivao prošle sezone.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!