NaslovnicaVijestiFLORENTINO PEREZ BIJESAN NA EDEN HAZARDA: Belgijanac nije uspio ispuniti obećanje koje...

FLORENTINO PEREZ BIJESAN NA EDEN HAZARDA: Belgijanac nije uspio ispuniti obećanje koje je dao Zinedine Zidaneu!

Navodno je predsjednik Real Madrida, Florentino Perez bijesan na ljetno pojačanje Eden Hazarda, jer je ostao u prekomjernoj težini nakon odmora.

FLORENTINO PEREZ BIJESAN

Belgijski internacionalac je dugo bio jedan od najboljih igrača na svijetu i zapravo nije trebao imati velikih problema sa kondicijom, ali izgledao je malo veće nego što je to bio slučaj na ljeto kada je prešao iz Chelseaja u Real.

Prema Don Balonu, Perez je vrlo nezadovoljan Hazardom, pogotovo jer je izvijestio da nije uspio izgubiti težinu kao što je to obećao menadžeru Zinedine Zidaneu.

To sigurno nije vrsta problema koju će navijači Real Madrida željeti da čuju o njihovom ljetnom pojačanju, s tim da Hazard izgleda kao važan dodatak u ovom sastavu.

28-godišnjak bi mogao biti upravo ono što Los Blancosima treba da zamijene Cristiana Ronalda, koji zaista nedostaje ovoj ekipi otkako je prešao u Juventus prošlog ljeta.

U međuvremenu, navijači Chelseaja će sigurno da likuju nad ovim vijestima, jer su možda prodali svoju zvijezdu u pravo vrijeme!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!