Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Edin Džeko: Mogli smo postići još 7, 8 golova

Roma je u današnjoj utakmici trećeg kola italijanske Serie A savladala Sampodriju sa 3-2, te tako upisali svoju drugu pobjedu u dosadašnjem dijelu italijanskog prvenstva. Golove za ‘Vučicu’ postigli su Salah, Džeko i Totti iz penala u 93. minuti, a penal je prethodno iznudio bh. reprezentativac Edin Džeko koji je jedan od najboljih pojedinaca u današnjoj utakmici.

edindzekoromavucsampdoriaserie-zewwpxmvh4l

“Mogli smo dati još 7,8 pogodaka, ali je njihov vratar imao lude obrane. Ja se osjećam dobro, osjećam da sam spreman i fokusiran sam na budućnost,” rekao je Edin Džeko.

Bh. reprezentativac komentarisao je i legendu rimskog kluba, Francesa Tottija koji 27. septembra puni čak 40. godina, a kao što vjerojatno znate, cijeli svoj život je posvetio rimskom klubu – Romi…

“Totti? S njim je tako jednostavno igrati. Njegove su lopte fantastične, kao da imaju oči. Uvijek znam gdje trebam čekati njegovo dodavanje. Napravili smo razliku i pokazali smo da možemo igrati zajedno i zabijati pogotke. Nadam se da će ovakvih prilika u budućnosti biti što više,” rekao je Džeko pa dodao:

“Nije istina da mogu odlučiti utakmicu samo kad uđem s klupe. Trener je sada tako odlučio i ja poštujem njegovu odluku. Istina je da sam odlučio posljednje dvije utakmice nakon što sam ušao, ali naravno da bih uvijek želio igrati od prve minute. Jedanaesterac? Imamo tri boda i to je ono najvažnije.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Oznake: