NaslovnicaVijestiEvo što je Sergio Ramos na sastanku sa Florentinom Perezom rekao o...

Evo što je Sergio Ramos na sastanku sa Florentinom Perezom rekao o Lionelu Messiju i PSG-u!

Branič Real Madrida Sergio Ramos navodno je upozorio svoju ekipu da je PSG spreman stvoriti ‘super-momčad’ u kojoj će igrati on i Lionel Messi.

Evo što je Sergio Ramos

34-godišnji španjolski centarfor ostao je sastavni dio startne postave Zinedinea Zidanea, ali Madrid ima sve veću zabrinutost zbog budućnosti svog legendarnog kapetana.

Ramos, koji je povezan sa Manchester Cityjem, trenutno odugovlači sa novim ugovorom koji istječe na ljeto.

Madridska zvijezda može slobodno razgovarati sa klubovima izvan Španjolske.

PSG želi pojačati svoju momčad i navodno promatra Ramosa i Messija. Daily Mail izvještava da je Josep Pedrerol iz El Larguera tvrdio da je Ramos imao sastanak sa predsjednikom Madrida Florentinom Perezom uoči utakmice protiv Elchea.

Ramos je Perezu na sastanku rekao: “Ne prihvaćam prijedlog koji ste mi dali…i od sad ću slušati i druge ponude.”

“Netko iz PSG-a mi je rekao da će stvoriti sjajnu momčad sa mnom i Messijem.”

Madrid je predložio novi ugovor za Ramosa, koji će trajati do 2023. godine.

Međutim, izvješća u Španjolskoj sugeriraju da su razgovori Madrida i Ramosa u potpunom zastoju. Mediji navode kako Ramosa traži više novca od Reala.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!