NaslovnicaVijestiEmotivni Juan Mata: Još jedna nevjerovatna poruka navijačima Uniteda

Emotivni Juan Mata: Još jedna nevjerovatna poruka navijačima Uniteda

Emotivni Juan Mata je poslao još jednu nevjerovatnu poruku za sve navijače Crvenih Đavola. Juan Mata je govorio o bijesu Unitedovih igrača nakon nedavnih rezultata protiv West Hama, Leicestera i PSV-a.

Emotivni Juan Mata

U poruci koja je bila usmjerena navijačima, Mata je rekao: “Razmišljao sam puno o suboti uvečer (nakon Bournemoutha), i o tome šta ću da vam kažem poslije tako razočaravajućih rezultata.”

“Znam da samo riječi nisu dovoljne. I ja se slažem sa vama po tom pitanju. Ali, sve prolazi i taj niz loših rezultata će također proći.”

“Kada smo se vratili iz Bournemoutha, sve što sam mogao misliti je frustracija i taj poraz, a najgore je bilo razočarenje svih u klubu, a mogu misliti kako je bilo i vama, koji ste nas pratili preko TV-a. A oni koji su došli čak i u Njemačku, i o njima sam razmišljao.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

“Jedina stvar da bi ste taj bijes pretvorili u sreću su dobri rezultati, a ne riječi.”

“Znam da vas moje riječi neće puno utješiti, ali moram vam reći da čak i poslije takvih razočarenja vi nam dajete podršku i to čini ovaj klub veoma posebnim.”

Drugi predstavnici iz Engleske u Europa Ligi su Liverpool i Tottenham koji će igrati protiv Augsburga i Fiorentine.

To znači prvi povratak u Njemačku za Jurgena Kloppa koji će se suočiti sa timom koji uživa u prvom iskustvu u Europskim takmičenjima.

Dok se u Fiorentini ponavlja utakmica iz prošle sezone gdje su Italijani prošli dalje sa ukupnim rezultatom od 3-1.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!