Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Everton odredio cijenu za Romelu Lukaku-a

Everton odredio cijenu za Romelu Lukaku-a. Klub sa Goodison Parka, potpomognuti svježom investicijom od milijardera Farham Moshirija, odlučni su da se bore za ostanak njihove belgijske zvijezde.

Everton odredio cijenu

Klubovi su u potrazi za načinom kojim žele da namame Romelu Lukakua od Evertona ovog ljeta, ali će morati odriješiti kesu i platiti više od 50 milijuna funti, prema pisanju Daily Mirrora.

Belgijski internacionalac ima senzacionalnu godinu na Goodison Parku ove sezone, postigavši 25. golova u 36 nastupa u svim natjecanjima.

22-godišnjak je dao naslutiti da ima namjeru da napusti Goodison Park na kraju sezone, nakon što je priznao da želi igrati u Ligi prvaka.

Chelsea, Manchester United, Bayern, Juventus i Real Madrid su zainteresovani klubovi za njegove usluge, ali je shvaćeno da Everton, potpomognut od strane milijardera Farhada Moshirija, želi ogroman novac za njega, ukoliko ga ne uspiju nagovoriti da ostane u klubu.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Lukaku je izjavio kako se nema namjeru vraćati na Stamford Bridge, jer je taj dio njegove karijere završena priča. Belgijanac je kako kaže okrenuo novi list.

Što se tiče ostalih klubova, rekao je da bi volio da ode u Bayern ili Manchester United, ali da želi da igra u Ligi prvaka. Svaki klub koji bude želio dovesti Lukaku-a, morat će platiti preko 50 miliona funti za njega. Klubovi zainteresovani za njega su u mogućnosti da to urade, zbog toga će ovo ljeto biti vrlo zanimljivo.

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

Oznake: