NaslovnicaVijestiEvo koliko zarađuje Lionel Messi i za koliki novac može napustiti Barcelonu

Evo koliko zarađuje Lionel Messi i za koliki novac može napustiti Barcelonu

Koliko biste vi platili da Lionel Messi igra u vašoj momčadi? Trenutni osvajač Zlatne lopte ima ogromnu otkupnu klauzulu u svom ugovoru i teško je vjerovati da će skoro, ako će i uopće, napustiti klub. Otkrivamo vam koliko zarađuje Lionel Messi i za koliki novac može napustiti Barcelonu.

OIR_resizer

Iz nekog razloga i dalje se priča o odlasku Messija u Manchester City ili PSG, a neki mediji čak su došli i do toga da pišu da će Argentinac preseliti u Manchester United, ako Pep Guardiola postane trener.

Španjolski list ARA piše kako 28-godišnjak godišnje zarađuje 22,8 milijuna eura u Barceloni, no nakon što se tome zbroje sponzorski ugovori, njegova godišnja zarada seže do 39,4 milijuna eura! To je oko 500.000 eura tjedno.

Otkupna klauzula najboljeg nogometaša svijeta iznosi nevjerojatnih 250 milijuna eura.

Morati ćemo razočarati one koji misle da bi Messi upravo zbog plaće mogao napustiti Barcelonu. U ugovoru piše kako je klub dužan igraču platiti oko 20 milijuna eura zbog kompenzacije.

Barcelona za sada nema namjeru prodavati jednog od najboljih igrača svih vremena.

[su_bet365_tennis_live_stream]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!