NaslovnicaVijestiEvo kako će izgledati sastav Hajduka protiv PAOK-a

Evo kako će izgledati sastav Hajduka protiv PAOK-a

Nogometni svijet usmjeren je prema grčkom Solunu, gdje će se odigrati nevjerojatno uzbuđujući susret između HAJDUKA i PAOK-a. U uzvratnoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu, Hajduk će tražiti pobjedu protiv domaćina PAOK-a, nakon što je prvi susret završio bez pogodaka na stadionu Poljud. Pobjednik ovog duela napredovat će dalje i suočiti se s pobjednikom iz okršaja između Rosenborga i Heartsa.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


U početnom ogledu s grčkim protivnikom, Hajduk je pokazao iznimnu kvalitetu i preuzimao inicijativu tijekom većeg dijela utakmice. Niko Sigur i Marko Livaja su testirali vratnice udarcima s udaljenosti, dok je Jan Mlakar propustio iskoristiti dvije vrlo obećavajuće prilike. Nažalost, unatoč terenskoj dominaciji, Splićanima nije bilo suđeno ostvariti pobjedu.

Unatoč izvrsnom nastupu, ne treba previše očekivati od Ivana Leka da će radikalno mijenjati startnu postavu u uzvratnoj utakmici. Niko Sigur je pružio sjajan doprinos kao središnji veznjak, zamjenjujući ozlijeđenog Rokasa Pukštasa, dok su ostali članovi momčadi već dobro ukomponirani. Jedina dilema može se pojaviti na lijevom krilu. Predviđa se da će Emir Sahiti ponovno zauzeti tu poziciju, no Ivan Dolček također predstavlja realnu mogućnost.

Ivan Leko je za put u Grčku odabrao ukupno 23 igrača, dok je u Splitu ostalo petero članova tima. Osim ozlijeđenog Pukštasa, nisu se priključili ni Lovre Kalinić, čiji je kondicijski status još uvijek u pitanju, te mladi Luke Vušković, Dominik Prpić i Roko Brajković.

Bet365 kladionica na pobjedu Hajduka večeras daje kvotu od 4.10 što pokazuje da su ogromni favoriti, dok je na PAOK 1.95.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!