NaslovnicaVijestiFernando Torres: On je bez sumnje najbolji igrač sa kojim sam ikad...

Fernando Torres: On je bez sumnje najbolji igrač sa kojim sam ikad igrao!

Napadač Atletico Madrida Fernando Torres otkrio je da je legendarni igrač Liverpoola Steven Gerrard najbolji sa kojim je imao priliku igrati.

Torres imenovao Gerrarda najboljim igračem sa kojim je igrao

Ovaj dvojac je igrao zajedno tri i pol sezone na Anfieldu, u kojima su u crvenom dresu odigrali preko 100 zajedničkih utakmica u svim takmičenjima.

Otkako je Španjolac napustio Liverpool, više nije uspio povratiti formu koju je imao igrajući zajedno sa Stevenom Gerrardom, a igrao je još u Chelseaju i AC Milanu prije povratka na Vicente Calderon.

Torres je priznao da bi bez razmišljanja prihvatio ponudu da ponovo zaigra u istom timu sa bivšim suigračem.

“On je sve što mi treba ma terenu”, rekao je Fernando za engleske medije.

“Bio sam njegov veliki navijač čak i prije dolaska u Liverpool, kao i svi nogometni ljubitelji. Međutim, igranje s njim je bilo mnogo bolje nego što sam očekivao.”

“Bilo je t nevjerovatno iskustvo, on je bez sumnje najbolji igrač sa kojim sam ikad igrao. Platio bih da zaigram opet s njim u istom timu.”

Fernando Torres je postigao 81 gol u 142 nastupa u dresu Liverpoola u svim takmičenjima, a u januaru 2011. godine se odlučio na odlazak u velikog rivala Chelsea, a prošlog ljeta se vratio u klub u kojem je počeo karijeru, Atletico Madrid.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!