NaslovnicaVijestiFlorentino Perez: Doveo bih ga da je u vrijeme mog prvog mandata...

Florentino Perez: Doveo bih ga da je u vrijeme mog prvog mandata bio na ovom nivou!

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez priznao je da bi pokušao dovesti Lionela Messija u svom prvom mandatu da je Argentinac u to vrijeme bio stariji.

Perez otkrio koga je mogao dovesti u Real Madrid

70-godišnji španjolski biznismen preuzeo je kontrolu nad Los Blancosima 2000. godine i doveo zvijezdu katalonskog kluba Luisa Figa u jednom od najkontroverznijih transfera svih vremena.

Uskoro nakon toga je uslijedila “era Galacticosa”, a Perez smatra da je Messi na nivou svih zvijezda koje je doveo u klub početkom 2000-ih godina.

“Da je u postojao Lionel Messi u mom prvom mandatu, vjerovatno bih ga pokušao dovesti. On je igrač poput Zinedinea Zidanea”, rekao je za Cadenu SER.

[su_watch_live_football]

30-godišnji Argentinac, koji drži rekord kao najbolji strijelac Barcelone svih vremena, kao i La Lige, stigao je u Barcelonu iz rodnog Rosarija sa samo 13 godina i zatim ispisao nevjerovatnu povijest sa katalonskim klubom.

Međutim, stvari su mogle biti drugačije da je njegov prvi agent Horacio Gaggioli tada dogovorio transfer u španjolsku prijestolnicu.

[su_american_football_200e]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!