NaslovnicaVijestiFlorentino Perez: Real Madrid je simbol Španjolske

Florentino Perez: Real Madrid je simbol Španjolske

Predsjednik Real Madrida, Florentino Perez, smatra da je njegov klub simbol Španjolske i zbog toga ima obavezu da bude primjer svima ostalima.

florentino perez

Klub iz glavnog grada Španjolske je najuspješnija ekipa u europskom nogometu, zahvaljujući deset osvojenih titula Kupa prvaka, odnosno Lige prvaka, ali je ove sezone naišao na kritike mnogih medija i navijača.

Perez je na svojoj godišnjoj večeri na Santiago Bernabeu razgovarao sa medijima, te iskoristio priliku da podsjeti sve na odgovornost koju predstavlja njegov klub u Španjolskoj i u svijetu.

“Real Madrid je simbol naše nacije i najvoljeniji klub u državi. Za mnoge ljude, slika Španjolske je Real Madrid. Ovo znači ogromnu odgovornost za sve i mi imamo obavezu da ga štitimo, budemo uzorni i transparentni, te da održimo na životu mit i legendu o Real Madridu.”

Perez je proveo 12 godina na funkciji predsjednika “kraljevskog kluba” od 2000. godine, i to u dva mandata, a upravo zahvaljujući njemu, u Real Madrid su stigla neka od najvećih imena u nogometu svih vremena.

“Mi smo klub sa 113 godina života i sa najboljim rekordom u povijesti nogometa. Real Madrid se smatra najprestižnijim i najvrijednijim klubom na svijetu. Svjesni smo da moramo poštovati naše navijače, naše članove i medije, koji su nas uvijek pratili u ovoj odgovornosti.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!