Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Gareth Bale dao izjavu koja je obradovala sve igrače i navijače Real Madrida

Nakon što je prošle sezone igrao više na desnoj strani, Gareth Bale će sada igrati više u sredini. Nekako je uspio da ne postigne pogodak u subotu protiv Espanyola gdje je Real Madrid pobijedio rezultatom 6-0, ali to ne znači da Velšanin nije igrao dobro. Bale je učestvovao u 5 od 6 postignutih pogodaka na toj utakmici i igrao je fantastično na novoj poziciji koju mu je dodijelio Rafa Benitez.

Gareth Bale

Rafa Benitez je planirao gurnuti Ronalda još naprijed, a Bale bi imao više prostora da igra još bolje i da pokaže što zna, ali to se još nije desilo.

Međutim, Bale igra odmah iza napadača, što bi rekli igra desetku. Njegova zadaća je sada da ide naprijed, pronalazi Benzemu, prebacuje loptu na obje strane, šalje lopte u prostor, pa nije ni čudo da se sada osjeća više kao dio tima, nego prije. Zbog toga je Gareth Bale dao izjavu koja je obradovala sve navijače, pa čak i igrače Reala, a naravno da svaki navijač želi da igrači njihovog omiljenog kluba budu sretni i zadovoljni kako bi igrali što bolje.

“Mislim da je ovo godina u kojoj sam više uključen u igru i to se pokazuje iz utakmice u utakmicu.”, rekao je Bale nakon utakmice protiv Espanyola.

“Mogu da asistiram drugima, a pri tome mogu i da postižem golove.”

Baleova omiljena pozicija je bila tako očigledna, išao je na lijevu stranu puno više i kombinirao sa Ronaldom i Benzemom, i mnogo više lopti je išlo na tu stranu što se tiče igre Reala, posebno u prvom poluvremenu.

Vidjelo se da je Bale puno sretniji nego prošle sezone, i da se sve vraća na svoje mjesto.

“Prvu godinu osjećate adrenalin zato što ste tek stigli, mnogo ste sretni što ste u klubu i to vas gura dalje.” rekao je Velšanin.

“Ali drugu godinu sam se osjećao drugačije i nisam dobivao loptu toliko često. Sada se osjećam uključeniji u igru i mnogo sam sretan zbog toga.”

Kladjenje forum

[touchcarousel id=’1′]

Oznake: