NaslovnicaVijestiDOKAZ DA ŽELI OTIĆI? Gareth Bale ovom izjavom iznervirao navijače Real Madrida!

DOKAZ DA ŽELI OTIĆI? Gareth Bale ovom izjavom iznervirao navijače Real Madrida!

Jedna od najvećih zvijezda Real Madrida Gareth Bale dao je jako zanimljivu izjavu kojom je naljutio brojne navijače ‘kraljevskog’ kluba. Naime, on je priznao kako je igranje za reprezentaciju Velsa za njega puno uzbudljivije od igranja u dresu Real Madrida.

Bale iznervirao navijače Real Madrida

Njegova reprezentacija je u subotu igrala možda i ključnu utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Azerbejdžana, u kojoj su slavili rezultatom 2-0, te sačuvali šanse za prolazak dalje iz grupe E.

U utorak ih očekuje susret protiv trenutno drugoplasirane Mađarske, koja ima samo bod više, te će u slučaju pobjede obezbijediti učešće na Euru. U intervjuu pred utakmicu protiv Azerbejdžana u subotu, Bale je rekao: “U reprezentaciji govorim svojim jezikom i osjećam se ugodnije. Definitivno mi je uzbudljivije igrati za Vels nego za Real Madrid.”

Zatim je dodao: “S većinom igrača se poznajem još dok smo igrali u U17 ekipi, posebno sa starijima. Igrati s njima je kao da igrate sa prijateljima u parku nedjeljom. Međutim, to svakako ne mijenja činjenicu da dajem sve od sebe na terenu, bez obzira gdje igrao, i to je ono što ću uvijek raditi.”

Ipak, ova njegova izjava se najvjerovatnije neće svidjeti navijačima Real Madrida, gdje Bale nije igrao još od oktobra zbog povrede članka noge. On navodno već duže vrijeme želi napustiti Santiago Bernabeu zbog lošeg odnosa sa trenerom Zidaneom, te konstantnih kritika navijača. Međutim, nema sumnje kako važi za jednu od najvećih legendi u povijesti kluba, s obzirom da je u 238 nastupa u dresu Los Blancosa postigao 104 gola.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!