NaslovnicaVijestiGary Neville: Želimo pobjeđivati!

Gary Neville: Želimo pobjeđivati!

Novi trener Valencije, Gary Neville, izjavio je da je suočen s velikim pritiskom nakon što je preuzeo klub, ali i da je spreman nositi se s njim.

neville

“Šišmiši” večeras dočekuju francuski Lyon u okviru Lige prvaka, a tim će s klupe po prvi put predvoditi legendardni Gary Neville, koji je utakmicu protiv Barcelone u subotu odgledao sa tribina stadiona Mestalle.

“Mislim da moramo težiti kvalifikacijama za Ligu prvaka, moramo pokušati pobijediti u svakoj utakmici”, izjavio je za španjolske medije.

“Nemoguće je da smanjimo očekivanja svih. Znamo da nije uvijek moguće onako kako želimo, ali nema smisla samo sjediti i smanjiti ambicije. Ovdje smo da pobjeđujemo, ovdje smo da pobjeđujemo u svim utakmicama i da se zabavljamo.”

[su_bet365_watch_live_football_mali]

Valencia je u teškom položaju u svojoj grupi Lige prvaka, a samo pobjeda bi im potencijalno osigurala prolazak među 16 najboljih europskih timova. Neville je objasnio da će tretirati sve igrače ravnopravno, a nada se da će uspjeti vratiti Alvara Negreda u formu, koji se nije baš naigrao pod vodstvom bivšeg trenera Nuna Espirita Santa.

“Počinjem sutra navečer. Barcelona pa Lyon… Iako nisam vodio tim protiv Barcelone, to su dvije velike utakmice u četiri dana, i one su mi dovoljne da shvatim gdje smo i kakav mentalitet posjedujemo. Razgovarao sam s igračima u ponedjeljak na treningu. Objasnio sam im da će svako dobiti priliku da pokaže koliko vrijedi, nikoga neću tretirati drugačije od ostalih, svi će dobiti svoju priliku.”

“Pričao sam jutros sa Alvarom Negredom i objasnio mu da je sa moje tačke gledišta on ravnopravan dio tima, iako nije igrao dva ili tri mjeseca zbog povrede. Bit će u sastavu protiv Lyona. Morat će poraditi u narednih par tjedana na fizičkoj spremi, jer nije igrao dugo vremena.”

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!