NaslovnicaVijestiGiorgio Chiellini: U Seriji A nema favorita

Giorgio Chiellini: U Seriji A nema favorita

Prema mišljenju defanzivca Juventusa, Giorgija Chiellinija, ove sezone nema favorita u borbi za Scudetto.

chiellini

Juventus je jučer savladao Sampdoriju rezultatom 2-1 zahvaljujući golovima Paula Pogbe i Samija Khedire, te sada zaostaje za vodećim Interom samo dva boda, koji je kiksao kod kuće protiv Sassuolo (0-1).

“Stara dama” je nanizala nevjerovatnih devet pobjeda u nizu u Seriji A, te se vratila u borbu za četvrti Scudetto u nizu. Međutim, Chiellini inzistira da ove sezone u Seriji A nema favorita.

“Bilo je nekih teških situacija ove sezone”, rekao je Chiellini za Tuttosport nakon jučerašnje utakmice.

“Prvih par mjeseci stariji igrači nisu imali pravi stav. Bilo je negativnosti u timu, ali polako se zrak promijenio i sada se osjeti drugačija atmosfera. Na kraju smo se vratili u borbu za titulu nakon svih ovih pobjeda. Nema favorita u borbi za Scudetto. Nismo još ništa učinili, ali povjerenje raste, a mi igramo solidno. Sada je stav igrača koji izlaze na teren uvijek dobar.”

Juventus će sljedećeg vikenda ugostiti Udinese, te će imati priliku da zasjedne na vrh tabele ukoliko Inter ispusti bodove protiv Atalante.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!