GOTOVO JE: Zvijezda odlazi sa Stamford Bridge-a

Gotovo je, Zvijezda odlazi iz Chelseaja. Povreda koja je zadesila Falcaoa je zaista utjecala na razvoj njegove karijere. Povredu je dobio u jednoj kup utakmici dok je još igrao za Monaco, od kluba iz 3. Francuske lige, i od tada za Falcaa ne cvjetaju ruže.

stamford_bridge_tunnel_10083

Prošlu sezonu je proveo na posudbi u Manchester Unitedu, ali tu nije dobijao minutažu i nije mogao da se dokaže, pa je bio primoran da napusti Manchester i pređe u Chelsea, ponovo na posudbu, nadajući se da će se uspjeti dokazati i zaigrati kako on to najbolje zna.

Izgleda da popularni “Tigar” kako ga još zovu nije uspio ni da se nametne Mourinhu, jer je ove sezone u osam kola odigrao samo 200 minuta za Chelsea, i sve su prilike da će napustiti i taj klub.

Kao sljedeća njegova destinacija pominje se bogati klub iz Turske, Fenerbahce, koji je navodno več kontaktirao Falcaa i njegovog menadžera Mendesa.

Turci mogu da plate dio ogromne “Tigrove” plate, Monaco bi želio da ga proda, ali je sada već jasno da oni nikada neće vratiti ogromnih 50 miliona eura koje su uložili u Kolumbijca.
BONUS
[touchcarousel id=’1′] Kladjenje forum

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)