NaslovnicaVijestiGriezmann otkrio svog idola: Nisu Zidane i Henry

Griezmann otkrio svog idola: Nisu Zidane i Henry

Griezmann otkrio svog idola, a nisu Zidane i Henry. Antoine Griezmann je možda imao teških nekoliko mjeseci, ali on je na vrhuncu i smatra se nogometnim plemićem.

Griezmann otkrio

Deminutivni napadač pretrpio je dvostruku tugu sa klubom i reprezentacijom tijekom ljeta, nije uspio u finalu Lige prvaka sa Atleticom, a zatim je izgubio u drugom finalu sa Francuskom na Euru 2016.

To nije odraz na njegove čudesne sposobnosti, međutim još uvijek se naširoko smatra da narušava teritoriju Lionel Messija i Cristiana Ronalda na samom vrhu.

U razgovoru za Guardian o navedenom dvojcu, Griezmann je priznao:

“Želim jesti sa njihovog stola.”

“Želim da se što je moguće bliže približim njihovoj razini i želim osvajati naslove. Moj je cilj biti među najboljima.”

Međutim, Francuz je postigao 32 gola u 54 nastupa prošle sezone, a bio je nadahnu kako priznaje ni skim drugim nego jednom od najvećih zvijezda trenutne generacije.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

U stvari, on je sada otkrio ime svog idola i možda je malo iznenađujuće, to nije jedan od njegovih sunarodnjaka kao Zinedine Zidane i Thierry Henry, ali bivši Engleski junak , David Beckham.

“Volio sam ga puno”, rekao je Griezmann.

“On je bio moj idol. Zato nosim dugih rukava mojicu i broj 7.”

Sklonost Atleticove zvijezde Beckhamu bi neizbježno mogla dovesti do špekulacija o njegovom transferu u Premier ligu, ali i sam je priznao da bi se to moglo dogoditi u budućnosti, možda ne u ovom prijelaznom roku, ali neki naredni.

“Atletico Madrid je klub koji može donijeti naslov”, dodao je on.

“Ja stvarno nemam želju ići u drugi klub. Želim osvojiti naslov sa Atleticom.”

Screenshot_29

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!