NaslovnicaVijestiGuardiola: Toure neće igrati dok mi se njegov menadžer ne izvini

Guardiola: Toure neće igrati dok mi se njegov menadžer ne izvini

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola rekao je da nogometaš tog kluba Yaya Toure neće igrati dok se njegov menadžer ne izvini. Guardiola je tražio ispriku zbog izjave Dimitrija Seluka da je španjolski trener ponizio njegovog klijenta tako što ga je izostavio s popisa igrača za Ligu prvaka.

Borussia Dortmund v Manchester City - International Champions Cup

“Seluk nema hrabrosti da me pozove. Tek kada se izvini, Toure će biti član momčadi i imaće priliku da igra”, rekao je Guardiola britanskim medijima.

Yaya Toure nije igrao ove sezone, a nije ulazio u igru ni s klupe na kojoj je sjedio sedam puta. Seluk je često kritizirao City i njegove čelnike. On je 2014. izjavio da klub nije pokazao poštovanje prema Tureu jer mu nije poklonio tortu za rođendan.  Jedan od najboljih nogometaša u povijesti Obale Bjelokosti danas je priopćio da završava reprezentativnu karijeru.

Toure je na svom zvaničnom sajtu napisao da je to najteža odluka u njegovoj karijeri, ali da to mora učiniti zbog intenziteta treninga i velikog broja utakmica nakon 14 godina nogometa na najvišoj razini.

Toure, koji ima 33 godine, najbolje partije pružao u Barceloni i Manchester Cityju, čiji je i dalje član, ali je ove sezone u drugom planu kod menadžera Pepa Guardiole. Za reprezentaciju je odigrao 113 utakmica, četiri puta bio je nogometaš godine u Africi, a 2015. osvojio je Kup afričkih nacija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!