NaslovnicaVijestiGuus Hiddink krenuo po prvo pojačanje: Chelsea poslao ponudu od 60 miliona...

Guus Hiddink krenuo po prvo pojačanje: Chelsea poslao ponudu od 60 miliona eura

Guus Hiddink krenuo po prvo pojačanje. Chelsea je poslao ponudu od 45 miliona funti (60 miliona eura) za John Stonesa, pišu izvještaji u Engleskoj. Express Sport je otkrio da je prošle godine Chelsea poslao tri ponude koje su bile vrlo visoke za Evertonovog braniča.

Guus Hiddink krenuo po prvo pojačanje

Njihova konačna ponuda je bila 37 miliona funti koju je Roberto Martinez lagano odbio, uprkos Stonesovom podnošenju zahtjeva za transfer.

Međutim, aktivni šampioni Permier lige su navodno poslali još jednu veliku ponudu za 21-godišnjaka, a ona iznosi 45 miliona funti, navodi Fichajes.

Ponuda je otišla na adresu Evertona, uprkos Martinezovim komentarima da ni jedan igrač neće biti prodan u januaru.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

“Nije važno da li će pristizati ponude. Stvorili smo tim tokom ljeta da vidimo koliko možemo dogurati ove sezone,” rekao je Martinez.

“Nikada nećemo izgubiti igrača u januaru, osim ako je u pitanju neko ko ne igra, pa moramo pronaći rješenje. Ako je on u dobroj formi, onda nećemo ni razmišljati o tome.”

Stones je odigrao 18 od Evertonovih 20 premierligaških utakmica ove sezone, pokazujući zašto je jedan od najboljih i najperspektivnijih odbrambenih igrača u Engleskoj.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!