NaslovnicaVijestiHansen: Barcelona bi bila savršena za John Stonesa

Hansen: Barcelona bi bila savršena za John Stonesa

Barcelona bi bila savršena za John Stonesa, rekao je Alan Hansen. Mladić pun samopouzdanja sa brzim nogama i sklonosti za vještinama, štoper Evertona bi se mogao osjećati kao kod kuće na Camp Nou, prema riječima legende sa Anfielda.

Barcelona bi bila savršena za John Stonesa

Bivši branič Liverpoola, Alan Hansen vjeruje da bi štoper Evertona, John Stones savršeno odgovarao Barceloni.

Stones je nakon impresivnih nastupa za Everton, postao jedan od najtraženijih stopera u Europi, sa mnoštvom elitnih klubova koji su zainteresovani.

Chelsea je posalo tri ponude za mladog braniča, ali su sve tri odbijene, sa izvještajima koji kažu da će samo ponude od preko 50 miliona funti biti razmotrene.

Samo nekoliko klubova će biti u mogućnosti da odgovore na Evertonovu traženu cijenu, međutim, Hansen vjeruje da je Barcelona idealna destinacija za Engleza kako bi usavršio svoju igru.

[su_bet365_live_koeficijenti]

“U nogometnom smislu, to je čisto nogometno razmatranje, Barcelona bi bila savršena za njega”, rekao je za Mirror.

“Način na koji on igra, i način na koji oni igraju, bio bi idealan i brzo bi se uklopio. Da, oni imaju neke nevjerovatne talente u svojoj ekipi, ali nisu izgubili utakmicu u pet mjeseci, jer oni ne primaju mnogo golova.”

“Nadam se da će ostati u Engleskoj i ja ga vidim kako sazrijeva u Evertonu. Bilo bi super za njih i Merseyside, da vidim klinca koji je došao kroz redove Barnsleya i prešao u Premierligaški klub sa 18 godina i nastavit će da ide do vrha.”

“Ali, ako želite moje iskreno mišljenje, mislim da će jedan od velikih klubova doći i uzeti ga.”

Everton večeras igra protiv Aston Ville u gostima. Koeficijent na Everton je vrlo dobar s obzirom da Aston Villa ima nevjerovatno lošu sezonu, kvota na Aston Villu je 4.50. Ukoliko se želite kladiti pak na remi ova dva kluba, koeficijent bi vam bio 3.60. Veoma dobre kvote, a i dan za dobiti neki novac. Ispod imate mogućnost da se okladite. Ukoliko niste registrovani, učinite to i dobijte bonus od 200€ na linku ispod. Pored toga možete vidjeti i naše analize sve predstojeće utakmice na linkovima koji su vam prezentirani ispod. Također se registrujte na forum na kojem možete pratiti naša predviđanja na dnevnoj bazi.

43243

 

EVO KAKO SMO NA KLADIONICI ZARADILI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM
[su_bet365_200_bonus_mali]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!