NaslovnicaVijestiPoznat razlog zbog kojeg je Ibrahimović odbio produžiti ugovor sa Manchester Unitedom

Poznat razlog zbog kojeg je Ibrahimović odbio produžiti ugovor sa Manchester Unitedom

Povreda koljena Zlatana Ibrahimovića prošlog tjedna protiv Anderlechta bila je veliki udarac za Manchester United, koji je ove sezone zavisio od njegovih golova.

Poznat razlog zbog kojeg je Ibrahimović odbio produžiti ugovor

‘Crveni vragovi’ su trenutno u polufinalu Europske lige, te ih jedan bod dijeli od četvrtof mjesta i plasmana u Ligu prvaka sljedeće sezone. Ako postoji poseban trenutak u sezoni u kojem bi im bio potreban ubojiti napadač, to je sad.

Tim Josea Mourinha večeras igra protiv velikog gradskog rivala Manchester Cityja, a portugalski stručnjak će ponovo odmjeriti snage sa španjolskim trenerom Pepom Guardiolom.

Ova utakmica je veoma bitna za oba tima, jer tko god večeras bude slavio stići će do treće pozicije na tabeli i tako doći korak bliže igranju u Ligi prvaka i sljedeće sezone.

Mourinho će se večeras morati osloniti na mladog Marcusa Rashforda i Anthonyja Martiala, koji su zajedno postigli jedan gol više nego što je Zlatan Ibrahimović postigao samo u ligi.

Bivši švedski reprezentativac će s terena izbivati čak devet mjeseci, a otkrio je i zašto ne želi produžiti ugovor sa klubom.

Kako pišu engleski mediji, Mourinho mu je navodno ponudio jednogodišnje produženje ugovora, ali Ibrahimović je to odbio i ne planira potpisati produženje sve dok ne bude sposoban ponovo igrati.

Po svemu sudeći, 35-godišnjak će ipak napustiti klub na kraju sezone, jer smatra da nije ispravno prihvatiti 250.000 funti tjedno za sjedenje na klupi.

S obzirom na sve što se desilo, sve više je istine u navodnom interesu Manchester Uniteda za napadača Atletico Madrida Antoinea Griezmanna, koji bi trebao zamijeniti Šveđanina ako ovaj napusti klub.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!