NaslovnicaVijestiKylian Mbappe 'želi biti vođa' u PSG-u nakon što je od kluba...

Kylian Mbappe ‘želi biti vođa’ u PSG-u nakon što je od kluba tražio da se “riješe” argentinskih igrača

Kylian Mbappe je navodno rekao PSG-u da se ‘riješe’ igrača iz Argentine i izrazio želju da bude čelnik kluba.

Prema UOL Esporteu, raste napetost između Mbappea i velikih imena unutar PSG momčadi. U izvješću se navodi da su igrači u svlačionici Mbappea opisali kao ‘razmaženog’ i ‘nepodnošljivog’.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Vjeruje se da je Mbappe zatražio od predsjednika kluba Nassera Al-Khelaifija da raspusti argentinske igrače u klubu, uključujući Lionela Messija, Angela di Mariju, Maura Icardija, Leandra Paredesa, kao i Španjolca Andera Herreru i Kostarikanskog vratara Keylora Navasa.

Dok je Messijev status u klubu nedodirljiv, drugi bi se uskoro mogli naći izvan vrata Parka prinčeva. Di Maria je već otišao u Juventus, dok su Icardi i Paredes navodno u potrazi za novim klubom. Također se navodi da će Herrera i Navas biti prodani prije kraja ljetnog prijelaznog roka.

Mbappe navodno želi stvoriti ‘novi poredak’ u pariškom klubu, sličan onom koji je uslijedio nakon odlazaka Thiaga Silve i Daniela Alvesa. Vjeruje se da Mbappe traži više Francuza u svlačionici, pogotovo nakon dolaska Christophea Galtiera za novog menadžera, plus potpisa braniča Nordija Mukielea i napadača Huga Ekitikea.

Nakon skorašnjeg sukoba Mbappea i Neymara, Galtieru će biti izazov pokušati održati mir između dvije zvijezde u svlačionici. Očekivanja su veća nego ikad od strane navijača PSG-a koji žele da se klub konačno dočepa trofeja Lige prvaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!