NaslovnicaVijestiInler: Muka mi je od svega u Leicesteru!

Inler: Muka mi je od svega u Leicesteru!

Leicester City igra sezonu iz snova i na odličnom su putu da osvoje titulu u engleskoj Premier ligi, što bi svakako bila svojevrsna senzacija. Ali, iako sve djeluje idealno, nisi svi igrači u Leicesteru baš tako zadovoljni.

Inler Muka mi je od svega u Leicesteru!

Veznjak Lisica Gokhan Inler priznaje da je frustriran sa životom na King Power stadionu bez obzira što je njegov tim vodeći na tabeli. Švicarski reprezentativac je ljetos stigao iz Napolija za 6,5 miliona eura, ali je do sada odigrao samo deset utakmica.

“Imao sam nekoliko ozbiljnih ponuda u januaru, ali sam ipak ostao u klubu jer mi je trener rekao kako ozbiljno računa na mene u nastavku sezone. Ali, od tada nisam odigrao ni jednu utakmicu i osjećam se užasno. Muka mi je od svega toga, pogotovo što se približava Evropsko prvenstvo”, rekao je Inler i dodao:

“U vrlo teškoj sam situaciji trenutno. U javnosti obično pričam vrlo diplomatski, ali sada zaista moram da prikažem situaciju onakvom kakva i jeste. Odbio sam West Ham, Sunderland i Schalke da dođem u Leicester. Želio sam izazov i nemam namjeru otići i odustati od ovog projekta”, odlučan je Inler.

[su_netbet_bonus50_veliki]

Inler je istakao je je bio mentalno i fizički spreman za sve napore koje sa sobom nosi igranje u Engleskoj, ali da je bio iznenađen formom njegovih saigrača koji su ga bukvalno “gurnuli” u stranu i nisu mu dali priliku za dokazivanje.

“Znao sam da će Premiership biti fizički zahtjevan, ali vas stvarno iznenade neke stvari kada prvi put dođete ovdje. Nema laganih kratkih dodavanja i sasvim sigurno nema padanja i očekivanja da će vam sudija dosuditi prekršaj. Ovdje vam samo kažu da nastavite igrati”, rekao je kapiten švicarske reprezentacije.

“Potrebno nam je da zadržimo sve igrače i sljedeće sezone, prije svih Jamieja Vardyja i Riyada Mahreza. Također, ja radim sve što mogu da ponovno zaigram i vjerujem da ću uspjeti u toj namjeri”, završio je Inler.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!