NaslovnicaVijestiHiguain se ipak vraća u Premier ligu: Evo gdje bi mogao nastaviti...

Higuain se ipak vraća u Premier ligu: Evo gdje bi mogao nastaviti karijeru!

Wolves i Newcastle su navodno zainteresirani za potencijalni dogovor o transferu napadača Juventua Gonzala Higuaina.

Higuain se ipak

Argentinac već neko vrijeme nije regularan u prvoj postavi Juventusa, a također je podbacio u kratkom vremenu provedenom na posudbu u Chelseaju prošle sezone, koja je uslijedila nakon neuspjele posudbe u Milanu.

Ostaje nam da vidimo hoće li Higuain u ovoj fazi karijere moći da se vrati u svoju najbolju formu, ali Daily Express tvrdi da su potencijalne destinacije Wolves i Newcastle.

Vjerujemo da bi Higuain mogao raditi dobar posao za takve kluboe, čak i ako više nema redovitu minutažu na najvišem nivou.

Wolves je u posljednje vrijeme odradio odličan posao na transfer tržištu i vrlo su ambiciozan klub, pa bi mogli uraditi dobar posao u dovođenju velikog imena, što bi im pojačalo tim u potrazi za mjestom koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Newcastle bi, u međuvremenu, uskoro mogao biti pod novim vlasništvom i dobro bi iskoristio taj novac da se natječe za dokazane zvijezde poput Higuaina.

Higuain je imao lijepu karijeru, pa čak i ako je podbacio u Chelseaju, bilo bi intrigantno vidjeti ga kako još jednom igra u Premier ligi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!