Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Iz Athletic Bilbaa otkrili koliko traži za Aymerica Laportea!

Manchester United je već duže vrijeme zainteresovan za braniča Athletic Bilbaa, Aymerica Laportea, ali Baskijci su uspješno odoljevali ponudama “crvenih đavola”. Međutim, kako otkrivaju španjolski mediji, čelnici Athletica su odgovorili Unitedu da je Laporte dostupan za 35 milijuna funti.

laporte

To je cifra koja stoji u Laporteovoj otkupnoj klauzuli, koja važi od juna, kada je Španjolac potpisao četverogodišnji ugovor sa baskijskim klubom.


Prošlo je gotovo 18 mjeseci otkako se Laporteov bivši suigrač, Ander Herrera, pridružio redovima Manchester Uniteda, a Laporte je prema pisanjima španjolskog lista AS izjavio:

“Moje ime se spominje tokom svakog prijelaznog roka. Četiri puta sam potpisivao nove ugovore sa Athletico Madridom. Učinio sam to jer sam tako htio, pokazao sam povjerenje klubu, a oni su mi odgovorili istom mjerom. Nadam se da ćemo osvojiti još koji trofej.”

Iako mu je tek 21 godina, Laporte je već iskusan igrač sa više od 100 nastupa za tim sa San Mamesa, ali u Unitedu će morati još dobro razmisliti da li se isplati dati 35 milijuna funti za tako mladog igrača.

[touchcarousel id=’2′]

Oznake: