NaslovnicaVijestiIZ JUVENTUSA ODGOVORILI: Evo koliko će Manchester United morati platiti za Emrea...

IZ JUVENTUSA ODGOVORILI: Evo koliko će Manchester United morati platiti za Emrea Cana!

Prema pisanju engleskih i talijanskih medija, Juventus je spreman prodati Emrea Cana Manchester Unitedu za oko 40 miliona eura u predstojećem zimskom prelaznom roku.

Juventus želi 40 miliona za Emrea Cana

Njemački reprezentativac je skupio preko 150 nastupa u dresu Unitedovog velikog rivala Liverpoola prije nego što je otišao besplatno u Juve prošlog ljeta nakon isteka ugovora sa ‘Redsima’.

Međutim, u Torinu je došlo do velikih promjena ovog ljeta. Na klupu je stigao Maurizio Sarri, koji je zamijenio Massimiliana Allegrija, te Emre Can nije u njegovim planovima ove sezone. Od početka iste skupio je tek tri nastupa u Seriji A, u kojima je odigrao ukupno 78 minuta, te uopšte nije uvršten na listu pozvanih igrača za Ligu prvaka.

Za njega interes neko vrijeme pokazuje Manchester United, a Sky Sports izvještava kako će morati izdvojiti oko 40 miliona eura ukoliko ga žele u svojim redovima. 25-godišnjak je ranije ovog mjeseca rekao: “Činjenica da nisam u timu za Ligu prvaka je jako šokantna za mene, pogotovo zbog toga što mi je prošli tjedan obećano nešto drugo.”

“Razgovarao sam sa drugim klubovima prošlog ljeta i jedan od uvjeta da ostanem bio je učešće u Ligi prvaka. Zatim su me nazvali i u razgovoru koji nije trajao ni minutu mi rekli kako nisam na listi za to takmičenje, i nisu mi dali nikakvo objašnjenje.”

Najnovije vijesti

Nakon pobjede Dinama na Rujevici, kladionice izbacile nove koeficijente za HNL

0
U sinoćnjem derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, Dinamo je izašao kao pobjednik protiv Rijeke rezultatom 2:1. Golove su postigli Brune Petković i Arber Hoxha,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!