NaslovnicaVijestiVIDEO: Richarlisona gađao navijač s tribina nakon što je postigao gol za...

VIDEO: Richarlisona gađao navijač s tribina nakon što je postigao gol za Brazil

Napadač Tottenhama Richarlison pretrpio je rasističke uvrede nakon što je doveo Brazil u vodstvo od 2-1 u prijateljskoj utakmici odigranoj u Parizu na Parku prinčeva.

Dok je slavio gol, publika na Parku prinčeva počela je bacati predmete na Richarlisona i njegove suigrače. Jedan navijač sa tribina ga je gađao bananom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Njegov suigrač i veznjak Manchester Uniteda Fred odmah je bacio bananu s terena, a ovaj je detalj očekivano izazvao veliku pažnju.

Richarlison i brazilska reprezentacija objavili su antirasističku poruku prije početka utakmice koja je podsjetila navijače na važnost tamnoputih igrača u povijesti Brazila.

Momčad je pozirala pored transparenta na kojem je pisalo: “Bez naših crnih igrača, ne bismo imali zvijezde na našim dresovima.”

Poruka je uslijedila kao odgovor na to što je Vinicius dva puta vrijeđan na rasnoj osnovi u pripremama za utakmicu Real Madrida protiv Atletico Madrida prije devet dana.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!