NaslovnicaVijestiJoachim Low: Gotze je jako važan igrač u reprezentaciji!

Joachim Low: Gotze je jako važan igrač u reprezentaciji!

“Gotze je jako važan igrač u reprezentaciji”, izjavio je njemački izbornik Joachim Low izjavio dok se Nijemci pripremaju za predstojeće Europsko prvenstvo.

Gotze je jako važan igrač u reprezentaciji

Gotze se mučio sa minutažom u bavarskom klubu ove sezone. Upisao je samo 12 nastupa u dresu njemačkog prvaka u svim natjecanjima, a većinu utakmica je propustio zbog povrede.

Nedavno se vratio treninzima nakon što se oporavio od povrede tetive koljena, ali je od tada nastupio samo jednom otkako se vratio u prvi tim.

Međutim, Gotze je dobio potvrdu da još uvijek igra ključnu ulogu u reprezentaciji Njemačke.

“Računamo na Marija za Europsko prvenstvo”, rekao je Low na konferenciji za novinare uoči prijateljske utakmice protiv Engleske.

“Gotze je jako važan igrač u reprezentaciji, znam za što je sve sposoban. Njegov stav je sjajan i on je dio naših planova. Ima nevjerovatne tehničke sposobnosti, vrlo je rafiniran i može odlučiti utakmicu.”

Low je izostavio Gotzeovog suigrača iz Bayerna Joshuu Kimmicha sa spiska igrača pozvanih za prijateljske utakmice protiv Engleske i Italije, ali je otkrio da je 21-godišnjak i dalje u konkurenciji za mjesto u timu za EURO.

“Naš plan za Europsko prvenstvo je u tijeku. Imamo veliki broj mladih igrača iz U21 tima na popisu. Kimmich je već pokazao što sve može na velikom broju pozicija. U budućnosti ga vidim na poziciji centra, bilo to u veznom redu ili defanzivnom.”

“Postoji velika konkurencija za svaku poziciju. Neki od naših mladih igrača jako se bore za mjesto u reprezentaciji.”

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!