NaslovnicaVijestiJoachim Low: Schweinsteiger je bez obzira na sve i dalje kapetan reprezentacije

Joachim Low: Schweinsteiger je bez obzira na sve i dalje kapetan reprezentacije

Izbornik njemačke reprezentacije, Joachim Löw, tvrdi da je veznjak Manchester Uniteda, Bastian Schweinsteiger, i dalje kapetan reprezentacije, unatoč kritikama Louisa van Gaala.

schweinsteiger low

Trener “crvenih vragova” je izjavio da Schweinsteiger ne igra na nivou koji se od njega očekuje, a na utakmici protiv Wolfsburga ga je zamijenio u drugom poluvremenu.

“Izbacio sam ga a ne izbacujem igrača bez razloga. To radim jer mislim da će drugi igrač napraviti neku promjenu, ali svi smo ljudska bića, pa tako i Bastian Schweinsteiger”, rekao je Nizozemac na konferenciji poslije utakmice.

“On želi igrati na najvišoj razini, te sigurno osigurati ostanak u reprezentaciji Njemačke, ali ne mogu reći da je ovo Schweinsteiger iz mog perioda u Bayern Munchenu.”

[su_bet365_200_bonus_mali]

Kakogod, izbornik Nijemaca ne sumnja u Schweinsteigera. Tvrdi da će i dalje igrati za reprezentaciju, te se nada da će na klupskoj razini zaigrati mnogo bolje.

“Mi u reprezentaciji znamo što nam Bastian može ponuditi. On je još uvijek igrač svjetske klase i neosporno kapetan tima”, izjavio je Löw za njemački Bild.

Prema njegovom mišljenju, 31-godišnjak još uvijek treba vremena da se prilagodi igri Manchester Uniteda.

“Morate tako iskusnom igraču dati malo više vremena da se prilagodi novoj ligi. Vjerujem da će on dosta toga dobrog pružiti Manchester Unitedu.”

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!