Još jedan fantastični dan za kladionicu u našoj režiji

Kao što mnogi od vas već jako dobro znaju, na našem portalu svakodnevno možete čitati razne analizirane utakmice. Analize se nalaze na samom vrhu našeg portala.

U našoj prvoj današnjoj analizi, na utakmici između Real Sociedada i Atletico Madrida igrali smo da će na utakmici biti 7 ili više kartona.

Analizu za taj susret, ako niste do sada, možete pročitati OVDJE.

Oklada je prošla bez većih problema, u što se možete i sami uvjeriti. Čak su i dva igrača domaće momčadi pocrvenila pred sam kraj utakmice. Ako do sada niste znali, strane kladionice kao što su Bet365 i Unibet i crveni karton obračunavaju u okladi ‘zbroj žutih kartona’.

Screenshot_1

U drugoj današnjoj analizi, igrali smo da će na utakmici između Sassoula i Lazija biti 7 ili više žutih kartona.

Ako ste igrali u nekoj od zemaljskih kladionica, vaš listić je gubitan. No, ako ste igrali primjerice na maloprije spomenutim stranim kladionicama, vaša oklada smatra se dobitnom. Baš zato veliku važnost pridajemo tim kladionicama jer to su neke od osnovnih stvari ako se mislite pametno kladiti i od kladionice ozbiljno zarađivati.

1

Ako vam naše analize na portalu nisu dosta, još oklada možete potražiti i na našem forumu, na kojem imamo i nagradne igre te svakodnevno nagrađujemo naše posjetioce.

Na našem forumu, glavno lice našeg portala ‘Goksim’ također je pridodao jednu svoju analizu, isto tako vezanu za zbroj žutih kartona. Naime, on je igrao da će na utakmici između Genoe i Chieva biti 6 ili više žutih kartona.

2

Ovdje smo opet imali slučaj gdje ako ste igrali na zemaljskim kladionicama niste dobili svoj novac.

U desnom kutku našeg portala imati recenzije najboljih svjetskih kladionica na kojima biste trebali imati račun ako se želite pametno kladiti.

Evo i nekoliko naših listića.

333

444

Sinoć smo, osim nekoliko analiza, lijep novac zaradili i na prijelazu na utakmici između Lokomotive i Rijeke.

5

6

7

Nadamo se da vam je ovo dovoljan razlog da nas počnete pratiti i zaraditi sa nama jer kod nas je sve besplatno.


Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)