NaslovnicaVijestiJose Mourinho objasnio zašto se nije rukovao sa Antoniom Conteom

Jose Mourinho objasnio zašto se nije rukovao sa Antoniom Conteom

U ponedjeljak je odigran veliki derbi četvrtfinala FA Kupa između Chelseaja i Manchester Uniteda.

Jose Mourinho objasnio zašto se nije rukovao sa Antoniom Conteom

Chelsea je prošao dalje pogotkom N’Gola Kantea iz 51. minute, kojem je prethodilo isključenje Andere Herrere već u 35. minuti utakmice.

Utakmicu je obilježilo psovanje navijača Chelseaja svom bivšem treneru Joseu Mourinhu, koji im je pokazao tri prsta podsjećajući ih na to koliko im je titula donio kao trener kluba.

Također je portugalski stručnjak bio uključen i u sukob sa Antoniom Conteom, nakon što ga je napucao loptom. Nakon utakmice se nije čak ni rukovao sa trenerom ‘Plavaca’, što je objasnio u intervjuu: “Nisam se rukovao jer je mojim igračima bila potrebna podrška, kao i navijačima, tako da je to razlog”, rekao je Mourinho.

“Mogu vam obećati da ću se, ukoliko ga vidim negdje, rukovati s njim. Nemam o čemu s njim razgovarati, ali sigurno ću se rukovati s njim.”

Razumljivo je zašto je Mourinho bio frustriran novim porazom protiv bivšeg kluba. Unatoč njegovim izjavama da ga FA Kup ne zanima jer ne vodi United u Ligu prvaka, zasigurno bi volio pobijediti novog trenera bivšeg kluba.

Crveni karton Herrere je bio veoma sporan, ali mora se priznati da je Chelsea bio mnogo bolji na terenu i zasluženo našao mjesto u najbolje četiri ekipe.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!