NaslovnicaVijestiJOSE MOURINHO UVJEREN: Nakon nekoliko mjeseci pokušavanja - stiže pojačanje iz snova...

JOSE MOURINHO UVJEREN: Nakon nekoliko mjeseci pokušavanja – stiže pojačanje iz snova za 40 milijuna funti!

Jose Mourinho uvjeren. Nakon nekoliko mjeseci pokušavanja – stiže pojačanje iz snova za 40 milijuna funti! Prema navodima iz Manchester Uniteda, Jose Mourinho je uvjeren u osiguravanje transfera za Tottenhamovog braniča Tobyja Alderweirelda za oko 40 milijuna funti.

Jose Mourinho uvjeren

Tottenhamov branič je već neko vrijeme povezan sa Unitedom, a razumjeli smo da je on jedan od brojnih obrambenih igrača koje Jose Mourinho i izvršni potpredsjednik Ed Woodward imaju na svojoj listi.

Mourinho bi konačno mogao dobiti svog igrača, jer ugovor Alderweirelda u Tottenhamu istječe na kraju ove sezone.

Ovo stavlja Uniteda u dobru poziciju, dok The Sun tvrdi da je Mourinho sada uvjeren da može dobiti svog igrača, jer je dobio zeleno svjetlo od Crvenih đavola za potpisivanje braniča ovog siječnja.

Izvješće povezuje Manchester Uniteda sa drugim obrambenim ciljevima, iako se napominje da bi Napolijev Kalidou Koulibaly kao igrač koji bi bio previše skup.

Alderweireld, međutim, naizgled je dostupan za jeftiniju cijenu zbog svoje ugovorne situacije, dok The Sun tvrdi da Mourinho misli da 29-godišnjaka može dobiti za samo 40 milijuna funti.

Belgijanac je igrač koji bi se odmah uklopio u momčad zbog iskustva u Premier ligi i jasno bi predstavljao veliko pojačanje za igrače poput Chris Smallinga, Phil Jonesa, Marcosa Roja i Eric Baillyja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!