NaslovnicaVijestiJuan Mata još jednom porukom iznenadio Shaw-a i navijače širom svijeta

Juan Mata još jednom porukom iznenadio Shaw-a i navijače širom svijeta

Jučer se Manchester popeo na drugo mjesto na tabeli Premier lige sa pobjedom protiv Southamptona od 3-2. Poslije pobjede je Juan Mata još jednom porukom iznenadio Shaw-a i navijače širom svijeta.

Juan Mata

Naime, poslije utakmice Juan Mata je posvetio tu pobjedu svom povrijeđenom kolegi Luke Shaw-u.

Španski veznjak je postigao gol nakon što se Depayov šut odbio od stativu i lopta je došla do Juana koji je naravno završio tu akciju sa loptom u mreži Southamptona. Prije toga asistirao je Martialu. Juan Mata je odigrao odličnu utakmicu u nedelju i opet nije mislio samo na sebe.

Nakon utakmice, Mata je razgovarao sa Sky Sports, gdje je posvetio pobjedu timskom kolegi Shawu, koji je zadobio tu strašnu povredu protiv PSV-a.

Prije toga Juan Mata je imao jednu srceparajuću poruku za Juana Matu koju smo objavili prije nekoliko dana, a sada je za medije rekao:

“Jako nam je žao zbog Luke, ono što mu se dogodilo je očito vrlo nesretno, ali on zna da smo svi uz njega i ova pobjeda je za njega.”

Bivši igrač Chelseaja je postavio sliku na instagramu, koja ima preko 100.000 lajkova.

Mata je također govorio o značajnoj pobjedi protiv Southamptona na svom blogu na Kicca: “Svi znaju da je prošlog utorka bio loš dan za sve nas, što zbog poraza, ali prvobitno zbog Luke Shaw-a koji je imao tu užasnu povredu.”

“Svi smo osjetili njegovu bol. Zato želimo da mu posvetimu ovu pobjedu, da ga usrećimo, barem na trenutak.”
Kladjenje forum
[touchcarousel id=’1′]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!