NaslovnicaVijestiJulian Nagelsmann: Volio bih trenirati taj klub jednog dana

Julian Nagelsmann: Volio bih trenirati taj klub jednog dana

Trener Hoffenheima Julian Nagelsmann otkrio je kako ne bi imao ništa protiv treniranja velikana kao što je Bayern Munchen u skorijoj budućnosti.

Nagelsmann otkrio koji klub bi volio trenirati

30-godišnjak je dobio veliku pažnju prošle sezone nakon što je odveo njemački klub u kvalifikacije za Ligu prvaka osvojivši četvrto mjesto u Bundesligi.

On je priznao da bi bio sretan ukoliko bi mu bavarski div ponudio posao.

“FC Bayern igra veliku ulogu u mojim snovima. Dugo sam živio u Minhenu. Dolazim iz Landsberga, koji nije daleko od Minhena”, rekao je Nagelsmann za Eurosport.

“Moja supruga i dijete će se preseliti u Minhen uskoro. Tu gradimo kuću, to je naš rodni grad. Međutim, čak i ako ne dobijem priliku da treniram Bayern, umrijet ću kao sretna osoba.”

[su_watch_live_football]

“Sretan sam u životu, iako bi me posao u Bayernu učinio još sretnijim, ali to ne znači da moja budućnost ovisi o tom klubu.”

Hoffenheim je odlično krenuo u novu sezonu sa dvije pobjede i neriješenom utakmicom iz tri uvodna kola u ligi, iako je poražen u play off-u Lige prvaka protiv Liverpoola ukupnim rezultatom 6-3.

[su_live_koeficijenti]

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!