NaslovnicaVijestiJurgen Klopp dobio prvog neprijatelja u ligi

Jurgen Klopp dobio prvog neprijatelja u ligi

Činilo se kako su u Engleskoj svi poludjeli za karizmatičnim Nijemcem, no čini se kako trenersko osoblje West Broma nije zaljubljeno u poznatog bivšeg trenera Dortmunda.

OIR_resizer

Pogotkom Divocka Origija u 95. minuti prošle nedjelje, Kloppova momčad uspjela je izboriti bod protiv WBA-a. Osim što nisu uspjeli doći do dva boda, Liverpool je izgubio i Dejana Lovrena na neko vrijeme.

“Mislim da je razočaravajuće što on može reći što želi. Da ja imam momčad koja vrijedi 200 milijuna funti i igram protiv momčadi koja vrijedi manje od 20 milijuna funti i pritom ne pobijedimo, ja bih se počeo baviti nečime drugim jer ako ne možete pobijediti momčad koja vrijedi 10 puta manje od vaše, onda stvarno”, komentirao je Tony Pulis.

Čini se kako je i Nijemac dobio svog prvog “neprijatelja” u ligi.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!