NaslovnicaVijestiJurgen Klopp imenovao dva omiljena igrača iz Barcelone i Real Madrida

Jurgen Klopp imenovao dva omiljena igrača iz Barcelone i Real Madrida

Dok je još trenirao Borussiju Dortmund, Jurgen Klopp je bio povezivan sa dolaskom na klupu Barcelone i Real Madrida. S obzirom na sve što je postigao u njemačkom klubu, ne čudi što su ga htjela dva španjolska velikana.

Klopp imenovao dva omiljena igrača iz Barcelone te Real Madrida

Ipak, još uvijek postoji mogućnost da završi u jednom od ta dva kluba u budućnosti, ali za sada je u Liverpoolu, gdje se bori za osiguravanje četvrtog mjesta i plasmana u Ligu prvaka.

U izjavi za španjolsku Marcu, trener ‘Redsa’ je otkrio imena dvojice najdražih igrača iz Barcelone i Real Madrida.

Mnogi bi pomislili da su u pitanju glavne zvijezde klubova kao što su Lionel Messi, Cristiano Ronaldo ili Neymar, ali on se odlučio za druga imena.

Iz tima Real Madrida se odlučio za svog sunarodnjaka: “Toni Kroos je izuzetan nogometaš, genij. Veoma je suptilan sa loptom, a u timu Real Madrida je vrlo važan. Uvijek zna što uraditi s loptom.”

Što se tiče Barcelone, izabrao je Sergija Busquetsa: “Sergio Busquets ima samo 28 godina, zar ne? Kakav igrač. Čini se kao da igra 16 godina na toj poziciji.”

Također je pohvalio formu Bayernovog Thiaga Alcantare ove sezone, kao i Cityjevog Davida Silve i Chelseajevog Pedra.

Na pitanje novinara o trenutnoj situaciji u Liverpoolu, Klopp je otkrio da dijeli mnoge frustracije navijača i da bi sve bilo drugačije sa dodatnih pet bodova.

Ipak, unatoč velikom padu forme početkom ove godine, njemački stručnjak je zadovoljan svojom prvom cijelom sezonom u Engleskoj i veseli se ljetnom prelaznom roku u kojem će dodatno pojačati svoj tim.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!