NaslovnicaVijestiJurgen Klopp na briljantan način komentarisao Ranierijev otkaz

Jurgen Klopp na briljantan način komentarisao Ranierijev otkaz

Liverpool u ponedjeljak gostuje Leicester Cityju, koji je jučer ostao bez trenera nakon što je Claudio Ranieri dobio neočekivani otkaz, samo devet mjeseci nakon što je osvojio Premier ligu.

Jurgen Klopp na briljantan način komentarisao Ranierijev otkaz

Iako ‘Redsima’ ne ide najbolje ove sezone, ‘Lisice’ su u mnogo težoj situaciji, jer se bore za ostanak u ligi i vrlo su blizu zone ispadanja.

Da li će Leicester zaigrati sada kad je talijanski stručnjak napustio klub ostaje da vidimo. Međutim, Liverpoolu je također pobjeda prioritet ukoliko žele ostati u borbi za Ligu prvaka. Trenutno je tim sa Anfielda na petom mjestu, te za četveroplasiranim Arsenalom zaostaje samo jedan bod.

Klopp je na press konferenciji na zanimljiv način komentarisao otkaz kolege Claudija Ranierija.

“Čuo sam za to sinoć. Što mogu reći? Jesam li iznenađen što se ovakve stvari dešavaju? Ne, to je samo nogomet. Po mom mišljenju mnogo čudnih odluka je bilo ove sezone, Brexit, Donald Trump, Ranieri.”

“Moram li shvatiti sve te odluke? Očito da ne. Ne shvaćam zašto je Leicester do uradio, ne znam dovoljno, možda ćete morati pitati vlasnike kluba zašto su to učinili.”

Samo njemački stručnjak je sposoban usporediti Ranierijev otkaz sa Brexitom (izlaskom Ujedinjenog Kraljevstva iz EU) i time što je Donald Trump postao predsjednik SAD-a.

Leicester City je trenutno na 17. mjestu u Premier ligi sa samo 21 osvojenim bodom poslije 25 odigranih kola, te u posljednjih šest utakmica ne zna za pobjedu.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!