NaslovnicaVijestiJurgen Klopp otkrio planove Liverpoola za ljetni prijelazni rok

Jurgen Klopp otkrio planove Liverpoola za ljetni prijelazni rok

Jurgen Klopp otkrio planove Liverpoola za ljetni prijelazni rok. Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp će dovođenje braniča napraviti kao prioritet ovog ljeta.

Jurgen Klopp otkrio

Redsi su ispustili najviše bodova od pobjedničkih ekipa u Premier ligi ove sezone i to je bio glavni faktor u njihovoj nedosljednosti u prvim mjesecima njegovog preuzimanja.

Kloppove obrambene sposobnosti su spriječene od strane UEFA-e sa 30 dana suspenzije – što će vjerovatno biti i veća kazna – koja je predviđena za Mamadou Sakho-a, koji je pao na doping testu.

On je potpisao Schalke-ovog braniča Joel Matipa koji će doći tijekom ljeta, a Nijemac je na tržištu kao pokriće u veznom redu.

No, u međuvremenu on mora pronaći način kako bi ojačao svoju ekipu u njihovim preostalim utakmicama kako bi spriječio padanje forme u njegovoj prvoj sezoni i to pred sami kraj.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Kad izgrađujete tim, prvo počinjete sa obranom – to je tako”, rekao je Klopp.

“To vas drži u igri i daje vam priliku za pogodak i pobjedu. Nikada nisam zadovoljan primljenim golovima, da budem iskren.”

“Jasno je da je to način na koji se gradi tim i to je jedan od glavnih ciljeva za sljedeću sezonu – ne za ostatak ove, ali za sljedeću, a zatim izgraditi stabilnost u tom dijelu igre.”

“Imali smo različite probleme u ovoj sezoni, a i riješili smo puno njih već. Odbrana je dio igre koju moramo hitno poboljšati.”

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!