NaslovnicaVijestiJuventus blizu dovođenja fudbalera Bayerna!

Juventus blizu dovođenja fudbalera Bayerna!

Mehdi Benatia ove sezone nije u prvom planu u Bayernu i Pep Guardiola ne računa previše na njega, čemu su dosta kumovale i brojne povrede. On je u Munchen stigao za veliku sumu novca iz Rome, pa je sasvim logično da sada želi da promijeni sredinu.

Juventus blizu dovođenja fudbalera Bayerna!

Pominju se italijanski timovi, posebno Juventus i Roma u posljednjih nekoliko dana, a prema pisanjima italijanskog “CalcioMercata” Juventus je ekipa koja je pokazala najviše interesovanja kada je u pitanju dovođenju ovog sjajnom marokanskog defanzivca.

Prea pisanju pomenutog italijanskog lista, sve je već dogovoreno i ukoliko čelni ljudi bavarskog giganta prihvate ponudu Juventusa, transfer će biti realizovan već na ljeto i Benatia će postati novi član Stare dame.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Nije Benatia jedini igrač koga želi Juventus iz Bayern, navodno su u Munchenu kontaktirani i zbog Maria Gotzea prema navodima istog lista, ali Bavarci su tražili preko 45 miliona eura što bi bilo previše za Juventus u ovom trenutku.

Benatia izgleda kao realna opcija u ovom trenutku, i sasvim sigurno bi nadomjestio eventualni odlazak Bonuccija ili Chiellinija o kojima se mnogo priča, dok je Gotze još uvijek daleko od transfera iz Bayerna, iako se često pominje i njegov odlazak.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!