NaslovnicaVijestiJUVENTUS ODOBRAVA ZAHTJEV RONALDA? Po njegovoj želji dovode zvijezdu Barcelone!

JUVENTUS ODOBRAVA ZAHTJEV RONALDA? Po njegovoj želji dovode zvijezdu Barcelone!

Juventus odobrava zahtjev Ronalda? Po njegovoj želji dovode zvijezdu Barcelone. Cristiano Ronaldo navodno traži da Juventus poduzme korak da dovede Barceloninu i Hrvatsku zvijezdu Ivana Rakitića u Torino na zimskom prijelaznom roku.

JUVENTUS ODOBRAVA ZAHTJEV

To nam piše Don Balon, koji ističe da Rakitić i nije baš zadovoljan sa Barcelonom, navodeći kako ne mogu ponuditi novi poboljšani ugovor veznjaku, te da je Ronaldo vidio 30-godišnjaka kao dio Juventusovog veznog igrača.

Izvješće također napominje da je Juventus svjestan činjenice da moraju platiti 100 milijuna eura kako bi doveli finalistu Svjetskog prvenstva u svoje redove, cijena koja se čini vrlo velika za igrača poput Rakitića.

Iako je bivši igrač Seville vrlo dobar igrač, jedan je od najboljih veznih igrača u La Ligi, plaćanje igrača 100 milijuna eura koji ove sezone puni 31 godinu, možda i nije tako dobra ideja.

30-godišnjak je bio ključni dio Barcelone posljednjih nekoliko sezona, a vidjevši ga kako odlazi, bi bio veliki udarac za momčad Ernesta Valverdea.

Međutim, ako Juventus dođe sa ponudom od 100 milijuna eura za hrvatskog internacionalca, Barcelona bi svakako trebala prihvatiti tu ponudu s obzirom na godine Rakitića.

Iako možda nije pametno platiti takve novce za Rakitića, ukoliko zapečate transfer za Hrvata koji se svidio talismanu Cristianu Ronaldu, onda bi to bilo vrijedno uraditi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!