NaslovnicaVijestiKante: Napredovao sam uz Matića, drago mi je što mogu igrati s...

Kante: Napredovao sam uz Matića, drago mi je što mogu igrati s njim

Nogometaš Chelseaja N’golo Kante pohvalio je partije Nemanje Matića ove sezone i priznao da je pored srpskog nogometaša mnogo napredovao. Prilikom ljetošnjeg dolaska Kantea u Chelsea mnogi su mislili da za jednog od njih dvojice neće biti mjesta u startnoj postavi, ali tako nije razmišljao menadžer “plavaca” Antonio Conte, što mu se isplatilo jer je stvorio jak tandem na sredini terena.

ngolokantechelseavliverpoolpremierleaguelmgxuyp_g7lx-640-x-466

“Chelsea ima mnogo dobrih vezista, ali najviše igram sa Matićem i moram reći da je vrhunski nogometaš. Čak i na trenizima radimo zajedno i vrlo dobro se razumijemo. Mislim da sam napredovao.”, rekao je Kante za Chelseajev magazin.

Kante dodaje da uživa igrati pored Matića i da mu nije bilo potrebno mnogo vremena da se prilagodi u londonskom timu.

“Kada Nemanja ode u napad ja uvijek ostanem da ga pokrijem i obrnuto. Imamo sjajnu komunikaciju i sretan sam što mogu igrati s njim.”, rekao je neumorni francuski veznjak.

N’Golo Kante je svoju karijeru počeo u manjim francuskim timovima, poput Boulognea u kojem je nastupao od 2011. do 2013. godine, a zatim prešao u Caen u kojem se zadržao dvije godine i imao 75 nastupa.

Njegove odlične partije u francuskom prvoligašu primijetio je Leicester City u koji je došao 2015. godine, a nešto prije njega u klub su stigli Mahrez i Vardy. Leicester je za Kantea francuskom klubu platio 8 milijuna eura.

Sa Leicester Cityjem prošle sezone osvojio je titulu prvaka Engleske i bio jedan od najboljih igrača u svom timu. U Chelsea je prešao za 32 milijuna funti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!