NaslovnicaVijestiKeylor Navas otkrio zašto je plakao ovo ljeto

Keylor Navas otkrio zašto je plakao ovo ljeto

Vratar Real Madrid Keylor Navas bio je gost na španjolskoj radio-stranici Cadena Cope sinoć te je po prvi puta u javnosti priznao što je najviše zažalio ovo ljeto.

OIR_resizer

Svi već znaju priču kako je David De Gea htio napustiti Manchester United te prijeći u redove Real Madrida, no od tog transfera o kojem su svi portali svakodnevno brujili, na kraju nije bilo ništa.

Navas je vjerojatno bio najveći gubitnik u ciejlom incidentu, obzirom da je Kostarikanac rekao Kraljevima kako bi želio otići u redove Crvenih vragova. Na kraju je i taj dogovor propao.

“To je bio jedan od najgorih dana u mom životu. Nisam plakao toga dana, ali kasnije jesam.”

“Na aerodromu sam čak čekao i bez kofera. Nisam bio u zrakoplovu, ali bio sam blizu. Na kraju, nakon što je sve bilo gotovo, jednostavno sam ‘izgorio’, ljudi smo i to se događa.”

Kostarikanac je pričao i o tome hoće li Real Madrid u siječnju pokušati dovesti De Geu.

“On je sjajan vratar. Velika je budućnost ispred njega, ali samo su najbolji u Madridu i želim napredovati kako bih se mogao natjecati sa svima.”

Keylor Navas u sjajnoj je formi trenutno – od početka sezone nije primio gol niti u La Ligi niti u Ligi prvaka.

[touchcarousel id=’1′]

Kladjenje forum

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!