NaslovnicaVijestiKladioničari, ovo morate iskoristiti: Real Madrid desetkovan putuje u Manchester, a kladionice...

Kladioničari, ovo morate iskoristiti: Real Madrid desetkovan putuje u Manchester, a kladionice još uvijek drže ovo u ponudi

Nakon poraza od Betisa i gubitka prvog mjesta u La Ligi, trener madridskog Reala Zinedine Zidane primio je još jedan težak udarac. Zapravo dva udarca, nakon kojih će se Real teško uspjeti oporavit posebno kada je u pitanju meč sa Cityem u Ligi prvaka.

Zidane pušta

Eibar i Manchester City. Ovo su sljedeći rivali Real Madrida u La Ligi i Ligi prvaka, protiv kojih će Real ponovo imati velikih problema u to smo već sada sigurni. Utakmica protiv Eibara je “must win” ali nama je zanimljiviji meč sa Citye koji je na rasporedu naredne sedmice.

PSG – Borussia Dortmund: Odluka pada na sablasno praznom Parku prinčeva

Realov trener Zinedine Zidane već razmišlja o novim izazovima, ali nakon nedavnog poraza od Betisa ne može biti miran a uz sve to Francuz je dobio dodatni problem. Brazilski bočni branič Marcelo ozlijeđen je baš kao i belgijski golman Thibaut Courtois. Courtoisa će mjenjati Areola, a Marcela će zamijeniti Mendy. Od ranije Zidane još ne može računati an Nacha, Ramosa, Carvajala, Isca, Hazarda i Asensia.

Gostovanje u Manchesteru bi moglo biti svojevstan izlet za Real, jer teško da se mogu nositi sa ovakvim problema sa ekipom Citya. Guardiola je gladan pobjeda, jasno je da želi otići do kraja ove sezone s obzirom na zabranu nastupa u Ligi prvaka naredne dvije godine.

Bet365 kladionica za sada u ponudi ima ogroman koeficijent na AH -1.00 pobjedu Citya od čak 2,00 koji će do naredne sedmice vrlo vjerovatno pasti na 1,60-1,70.


Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!