NaslovnicaVijestiJurgen Klopp napustio intervju nakon utakmice: "Nemam živaca za tebe"

Jurgen Klopp napustio intervju nakon utakmice: “Nemam živaca za tebe”

Jučer je Manchester United osigurao svoje mjesto u polufinalu FA kupa pobjedom od 4:3 protiv Liverpoola na Old Traffordu. United je poveo golom Scotta McTominaya u desetoj minuti, no Liverpool je uspio preokrenuti rezultat do poluvremena. Alexis Mac Allister je pogodio u 44. minuti, dok je Mohamed Salah zabio u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena.

United je izborio produžetke Antonyjevim golom u 87. minuti, gdje je utakmica postala još uzbudljivija. Liverpool je ponovno poveo, ovaj put zahvaljujući golu Harveyja Elliotta u 105. minuti. Ipak, preko Marcusa Rashforda u 112. minuti i Amada Dialla u 121. minuti, United je ušao među četiri najbolje momčadi ovog natjecanja.

Nakon utakmice, trener Liverpoola Jurgen Klopp bio je izrazito nervozan, posebno zbog pitanja novinara tijekom intervjua. Upitan zašto je njegova momčad imala problema u produžecima unatoč tome što je intenzitet igre njihova glavna karakteristika, Klopp je odgovorio: “To je zaista glupo pitanje. Koliko utakmica smo mi odigrali u zadnje vrijeme, a koliko United? Sve je to samo sport.”

Novinar je zatim postavio praktički isto pitanje: “Znači previše utakmica je problem?” nakon čega je Klopp izgubio živce i otišao usred intervjua rekavši: “Očito nisi u pravoj formi. Nemam živaca za tebe.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!