NaslovnicaVijestiKapetan Chelseaja napušta klub i odlazi u Inter u besplatnom transferu

Kapetan Chelseaja napušta klub i odlazi u Inter u besplatnom transferu

Cesar Azpilicueta, španjolski nogometaš s 44 nastupa za reprezentaciju, koji je dosad pružao vrhunske igre na različitim pozicijama u zadnjoj liniji, uskoro će postati slobodan igrač.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Izgledno je da će svoju karijeru nastaviti u Interu, talijanskom klubu. Iako će Azpilicueti uskoro navršiti 34 godine u kolovozu, trenutno je još pod ugovorom s Chelseajem za sljedeću sezonu.

Međutim, talijanski izvori, uključujući i stručnjaka za transfere Gianluca Di Marzia, navode da će taj ugovor biti raskinut te da će Azpilicueta nakon toga preći u Inter.

Cesar Azpilicueta je bio član Chelseaja od 2012. godine te je s tim klubom osvojio sve što se moglo. Nekada je bio procijenjen kao igrač vrijedan 40 milijuna eura na tržištu, no danas se njegova tržišna vrijednost prema Transfermarktu procjenjuje na 5 milijuna eura.

Tijekom svog vremena u londonskom klubu, Azpilicueta je odigrao ukupno 508 utakmica, postigao 17 golova i asistirao za 56 golova.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!