NaslovnicaVijestiKroos: Nikad ne bih prešao u Barcu

Kroos: Nikad ne bih prešao u Barcu

Nogometaš Real Madrida Toni Kroos rekao je danas da nikad ne bi igrao za Barcelonu i dodao da bi mogao završiti karijeru na Santiago Bernabeu.nikad

Nogometne legende Ronaldo, Luis Figo i Luis Enrique igrali su i za Real i za Barcelonu, ali Kroos je naveo da ni ne razmišlja o prelasku na Camp Nou. On je prošlog mjeseca produžio ugovor s Realom do 2022. godine, pa će tako u klubu ostati do svoje 32. godine.

Njemački nogometaš nagovijestio je da bi po isteku ugovora mogao završiti karijeru.

“Ne predviđam odlazak u Barcelonu. Postoje određeni transferi koji se jednostavno nikad ne rade. To ima veze s poštovanjem tradicije i navijača. Napunit ću 32 godine kada mi istekne ugovor, a ne očekujem da ću igrati sa 38 ili 39 godina. Igrač je sa 32 godine već dao svoje najbolje godine nogometu, ai po pitanju fizičke pripeme čini mi se da je to dobro doba za prestanak igračke karijere “, rekao je Kroos za Kicker.

On je dodao da sada ne želi razmišljati o prestanku karijere ili o tome što će se dogoditi do 2022. godine.

“Real Madrid je moj klub. U posljednje dvije i pol godine sam sazrio u sportskom smislu i osobno. Od prvog dana sam dobio pozitivne reakcije od suigrača, navijača i trenera”, dodao je Kroos.

Sledećeg vikenda očekuje nas El Clasico, Barcelona će ugostiti Real Madrid na Camp Nou.

KLADI SE NA EL CLASICO

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!