NaslovnicaVijestiKylian Mbappe na urnebesan način objasnio zašto se nikada ne bi pridružio...

Kylian Mbappe na urnebesan način objasnio zašto se nikada ne bi pridružio Arsenalu

Kylian Mbappe je na urnebesan način objasnio zašto ‘nema šanse’ da ikada zaigra za Arsenal. Mbappe je obavijestio Paris Saint-Germain da će napustiti klub na kraju sezone.

Vjeruje se da Real Madrid predvodi utrku za angažman luksuznih usluga ovog superzvijezde. Ali španjolski divovi nisu jedini koji prate situaciju igrača.

Mikel Arteta je rekao da Arsenal mora biti u razgovoru za potpisivanje Mbappea dok traže napadača. No, 25-godišnji Mbappe nije zainteresiran za prelazak u Arsenal.

Tako barem sugerira video u kojem Mbappe razgovara s navijačem Arsenala. U isječku se vidi kako navijač pita Mbappea da dođe u klub.

“Dođi u Arsenal”, kaže francuskom igraču, koji se bezobzirno smiješi na tu ideju. “Brinut ćemo se za tebe”, govori mu navijač.

Mbappe je odgovorio: “Ah, nema šanse. Nema šanse.” Na pitanje, zašto ne Arsenal, Francuz je odgovorio: “Tamo je previše hladno.”

Artetu su prošlog mjeseca pitali da li će Arsenal biti u konkurenciji za potpisivanje Mbappea, a on je odgovorio: “Ne. Možda Edu i vlasnici znaju više, ali ja nisam uključen do posljednje faze”, rekao je. “Ali, zašto da ne? Ako želimo biti najbolji tim, tada moramo imati najbolje igrače, to je sigurno.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!