NaslovnicaVijestiLacazette otkrio koji klub je odbio kako bi došao u Arsenal

Lacazette otkrio koji klub je odbio kako bi došao u Arsenal

Zvijezda Arsenala Alexandre Lacazette, koji je ovog ljeta stigao u londonski klub iz Lyona u transferu vrijednom 53 miliona eura, otkrio je kako je ovog ljeta odbio ponudu Paris Saint-Germaina.

Lacazette otkrio koji klub je odbio prije dolaska u Arsenal

Francuski reprezentativac je već postao jedan od miljenika Topnika, a u sedam nastupa za novi klub postigao je četiri gola.

On je otkrio kako je održao pregovore sa čelnicima francuskog kluba, ali se na kraju ipak odlučio za Arsenal.

“Razgovarali smo sa Paris Saint-germainom, ali sam znao da ne želim ići u taj klub. U Francuskoj mogu igrati samo sa Lyon”, rekao je Lacazette za RMC Sport.

“PSG bi mi pomogao u razvoju jer imaju vrhunske igrače, ali sam se želio okušati u novoj ligi. Za sada sam u Arsenalu jako unčikovit. Moram nastaviti igrati ovako.”

“Još uvijek moram napredovati u nekim segmentima igre. Moram raditi na suradnji sa defanzivcima i veznim igračima. Također želim postati još učinkovitiji pred protivničkim golom jer u Engleskoj suci ne sude prekršaje prilikom grublje igre.”

26-godišnjak je u osam sezona, koliko je proveo u dresu Lyona, postigao ukupno 129 golova u 275 nastupa u svim takmičenjima.

[su_bonus]

[touchcarousel id='2']

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!