NaslovnicaVijestiLegendarni napadač: Mandžo je od izuzetne važnosti za Juventus

Legendarni napadač: Mandžo je od izuzetne važnosti za Juventus

Legendarni napadač Milana, Pippo Inzaghi smatra da je hrvartski internacionalac, Mario Mandžukić od izuzetne važnosti za Juventus, a prognozirao je da će se u finalu Lige prvaka ove sezone naći Bayern i Juventus.

Juventus - Manchester City

Inzaghi također smatra da je njemački prvak, Bayern izuzetno jak tim, a sve rijeći hvale ima i za Carla Ancelottija. Za Lewandowskog kaže da je najbolji napadač na svijetu.

“Tko će igrati u finalu? Bayern i Juventus. Nijemci su strašno jaki, a Carlo Ancelotti je fantastičan trener. Imaju kompletnu momčad, strašni su po krilima. Lewandowski je jedan od najboljih napadača na svijetu, Müller uvijek zna gdje treba biti, a Douglas Costa s lakoćom prolazi svakoga,” rekao je Filippo Inzaghi Gazzetti dello Sport.

Juventus je napravio odličan posao u ovom prijelaznom roku, ako je vjerovati riječima legendarnog napadača.

“Što se tiče Juventusa, ovo je njihova godina. Imaju tri fantastična napadača. Smatram da je i Mandžukić uz Higuaina i Dybalu dragocjen za momčad. Napravili su odličan posao Pogbinom prodajom i pojačanjima u napadu – Higuainom, veznom redu – Pjanićem i obrani – Benatijom.”

Mogu li Higuain i Dybala u napadu nadmašiti Inzaghija i Alessandra del Piera?

“Dybala i Higuain su sjajni zajedno, ali ja i Ale smo u prvoj godini zajedno ušli u finale. Ako žele nadmašiti nas, moraju uzeti trofej. Ali ne ovisi sve o njima. Golovi napadača su jednako bitni kao i obrana koja ih mora zaustaviti.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!