NaslovnicaVijestiLewandowski otkrio kako ga je oklada od 50 eura sa Kloppom učinila...

Lewandowski otkrio kako ga je oklada od 50 eura sa Kloppom učinila zvijezdom

Način na koji je Robert Lewandowski postao jedan od najboljih napadača na svijetu je sve, samo ne uobičajen.

Lewandowski otkrio kako ga je oklada sa Kloppom učinila zvijezdom

Poljak je postigao 90 golova u 128 utakmica u dresu europskog velikana Bayern Munchena, i po ovom podatku je u top pet napadača u ovom trenutku.

No, Robert je prije sedam godina igrao za Lech Poznan i pred njim je bila velika odluka, koja je kasnije odredila tok njegove karijere. 28-godišnjak je bio na rubu prelaska u Blackburn Rovers 2010. godine, koji se tada takmičio u Premier ligi, ali taj transfer je otkazan u posljednjem trenutku.

Dortmund ga je u istom tom prelaznom roku uspio dovesti, a pod vodstvom bivšeg trenera Jurgena Kloppa, Lewandowski je stasao u vrhunskog napadača.

U izjavi za engleski Daily Mail, napadač Bayerna je otkrio neobičnu metodu kojom je Klopp izvlačio najbolje iz njega.

“On je taj koji mi je dao vjeru. U prva tri ili četiri mjeseca u Borussiji on i ja imali smo jednu zajedničku igru. Kladili smo se na treninzima.”

“U prvih nekoliko treninga, on je uvijek pobjeđivao. Nakon toga, počeo sam ja pobjeđivati, on bi gubio svaki put. Došli smo do toga da nije htio više plaćati nakon što izgubi. Po treningu je gubitnik plaćao 50€ i kada smo prestali s okladama ja sam bio u velikom plusu. Tek sad shvaćam koliko mi je to pomoglo da postanem igrač kakav sam danas.”

“Gledam Liverpool sada pod njegovim vodstvom i igraju nevjerovatan presing. To je nešto što sam također naučio od njega, a poboljšao je i moju završnicu.”

Jednostavna oklada je inspirisala Lewandowskog da se posveti treninzima, što je još jedan dokaz koliko se Klopp povezuje sa svojim igračima i izvlači ono najbolje iz njih.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!